Image Alt

Workshopy

KÁVOVÉ WORKSHOPY

Jo, máme krásnou malou pražírnu, kde pro vás pražíme výběrovou kávu. Ta pochází z různých koutů světa a chutná vždy ojediněle. O tyto chutě a pocity bychom se s vámi chtěli podělit. Pokud vás káva přitahuje a chtěli byste se o ní dozvědět spoustu důležitých informací, tak máte jedinečnou možnost zúčastnit se některého z našich kurzů, které probíhají právě v naší pražírně.

cupping

filtrovaná káva

latte art

espresso

CUPPING

Řízená degustace káv, na které poznáte konkrétní chutě, vůně i způsoby zpracování tohoto zázračného ovoce.Cupping je zábava na 30-40 minut a nepotřebujete k němu nic víc než trochu času, lásku ke kávě a chuť objevovat.

100 Kč | 30 – 40 min

ZÁKLADY PŘÍPRAVY FILTROVANÉ KÁVY

Filtrovaná káva je nejrozšířenější metodou přípravy kávy. Za 2 až 3 hodiny vás naučíme ji dobře a zdravě připravovat. Představíme vám naši oblíbenou metodu, kterou si sami vyzkoušíte a zároveň se dozvíte spoustu důležitých a užitečných informací o kávě jako takové. Ukážeme vám, že ke skvělému šálku kávy nepotřebujete drahý kávovar.

 1350 Kč | 2,5 hod

LATTE ART WORKSHOP

Kreslit obrázky do kafe je sexy! Nicméně to chce spoustu tréninku a know-how, které samouk získává hodně pomalu. Naučíme vás šlehat sametovou mikropěnu a kreslit nejen srdíčka, ale možná i labutě!

2500 Kč | 3 hod

ZÁKLADY PŘÍPRAVY ESPRESSA

Máte doma kávovar, ale nedaří se vám z něj dostat to pravé? Chcete si doma zařídit malou kavárnu a nevíte si rady? Naučíme vás správně připravovat espresso a cappuccino a rádi poradíme s výběrem vhodného vybavení.

2000 Kč | 3 hod

SENZORICKÝ WORKSHOP

Pojďte si vyzkoušet jak máte vytrénované chutě. Víte jak voní ovoce, když ho nevidíte. Zvládnete rozeznat para ořech a burák se zavázanýma očima? Chceme vám ukázat jaké chutě můžete objevit v šálku kávy aniž byste museli mít před očima konkrétní surovinu. Naučíme vás také rozpoznat intenzitu sladkosti, kyselosti a slanosti.
Tento kurz jede Michaela Paseleková. Uznávaná barista, lektorka a porotkyně českých baristických soutěží.

3000 Kč | 4 hod

ÚVOD DO SVĚTA VÝBĚROVÉ KÁVY

Chcete se dozvědět více o kávě, kterou máte tak rádi? Zajímá vás rozdíl mezi komoditní kávou a tou výběrovou? Jak a kde se káva zpracovává, jak složité je její pěstování a proč některé pražírny platí za kávu více než jiné..? To vše se dozvíte na zhruba 2 hodinové přednášce, kde samozřejmě ochutnáte i spoustu čerstvého kafe, připraveného různými způsoby.

150 Kč | cca 2 hod

CUPPING

Řízená degustace káv, na které poznáte konkrétní chutě, vůně i způsoby zpracování tohoto zázračného ovoce. Cupping je zábava na 30-40 minut a nepotřebujete k němu nic víc než trochu času, lásku ke kávě a chuť objevovat.

100 Kč | 30 – 40 min

ZÁKLADY PŘÍPRAVY FILTROVANÉ KÁVY

Filtrovaná káva je nejrozšířenější metodou přípravy kávy. Za 2 až 3 hodiny vás naučíme ji dobře a zdravě připravovat. Představíme vám naši oblíbenou metodu, kterou si sami vyzkoušíte a zároveň se dozvíte spoustu důležitých a užitečných informací o kávě jako takové. Ukážeme vám, že ke skvělému šálku kávy nepotřebujete drahý kávovar.

 1350 Kč | 2,5 hod

LATTE ART WORKSHOP

Kreslit obrázky do kafe je sexy! Nicméně to chce spoustu tréninku a know-how, které samouk získává hodně pomalu. Naučíme vás šlehat sametovou mikropěnu a kreslit nejen srdíčka, ale možná i labutě!

2500 Kč | 3 hod

ZÁKLADY PŘÍPRAVY ESPRESSA

Máte doma kávovar, ale nedaří se vám z něj dostat to pravé? Chcete si doma zařídit malou kavárnu a nevíte si rady? Naučíme vás správně připravovat espresso a cappuccino a rádi poradíme s výběrem vhodného vybavení.

2000 Kč | 3 hod

SENZORICKÝ WORKSHOP

Pojďte si vyzkoušet jak máte vytrénované chutě. Víte jak voní ovoce, když ho nevidíte. Zvládnete rozeznat para ořech a burák se zavázanýma očima? Chceme vám ukázat jaké chutě můžete objevit v šálku kávy aniž byste museli mít před očima konkrétní surovinu. Naučíme vás také rozpoznat intenzitu sladkosti, kyselosti a slanosti.
Tento kurz jede Michaela Paseleková. Uznávaná barista, lektorka a porotkyně českých baristických soutěží.

3000 Kč | 4 hod

ÚVOD DO SVĚTA VÝBĚROVÉ KÁVY

Chcete se dozvědět více o kávě, kterou máte tak rádi? Zajímá vás rozdíl mezi komoditní kávou a tou výběrovou? Jak a kde se káva zpracovává, jak složité je její pěstování a proč některé pražírny platí za kávu více než jiné..? To vše se dozvíte na zhruba 2 hodinové přednášce, kde samozřejmě ochutnáte i spoustu čerstvého kafe, připraveného různými způsoby.

150 Kč | cca 2 hod

CUPPING

Řízená degustace káv, na které poznáte konkrétní chutě, vůně i způsoby zpracování tohoto zázračného ovoce. Cupping je zábava na 30-40 minut a nepotřebujete k němu nic víc než trochu času, lásku ke kávě a chuť objevovat.

100 Kč | 30 – 40 min

ZÁKLADY PŘÍPRAVY FILTROVANÉ KÁVY

Filtrovaná káva je nejrozšířenější metodou přípravy kávy. Za 2 až 3 hodiny vás naučíme ji dobře a zdravě připravovat. Představíme vám naši oblíbenou metodu, kterou si sami vyzkoušíte a zároveň se dozvíte spoustu důležitých a užitečných informací o kávě jako takové. Ukážeme vám, že ke skvělému šálku kávy nepotřebujete drahý kávovar.

 1350 Kč | 2,5 hod

LATTE ART WORKSHOP

Kreslit obrázky do kafe je sexy! Nicméně to chce spoustu tréninku a know-how, které samouk získává hodně pomalu. Naučíme vás šlehat sametovou mikropěnu a kreslit nejen srdíčka, ale možná i labutě!

2500 Kč | 3 hod

ZÁKLADY PŘÍPRAVY ESPRESSA

Máte doma kávovar, ale nedaří se vám z něj dostat to pravé? Chcete si doma zařídit malou kavárnu a nevíte si rady? Naučíme vás správně připravovat espresso a cappuccino a rádi poradíme s výběrem vhodného vybavení.

2000 Kč | 3 hod

SENZORICKÝ WORKSHOP

Pojďte si vyzkoušet jak máte vytrénované chutě. Víte jak voní ovoce, když ho nevidíte. Zvládnete rozeznat para ořech a burák se zavázanýma očima? Chceme vám ukázat jaké chutě můžete objevit v šálku kávy aniž byste museli mít před očima konkrétní surovinu. Naučíme vás také rozpoznat intenzitu sladkosti, kyselosti a slanosti.
Tento kurz jede Michaela Paseleková. Uznávaná barista, lektorka a porotkyně českých baristických soutěží.

3000 Kč | 4 hod

ÚVOD DO SVĚTA VÝBĚROVÉ KÁVY

Chcete se dozvědět více o kávě, kterou máte tak rádi? Zajímá vás rozdíl mezi komoditní kávou a tou výběrovou? Jak a kde se káva zpracovává, jak složité je její pěstování a proč některé pražírny platí za kávu více než jiné..? To vše se dozvíte na zhruba 2 hodinové přednášce, kde samozřejmě ochutnáte i spoustu čerstvého kafe, připraveného různými způsoby.

150 Kč | cca 2 hod

Registrace na workshop

Pro zobrazení volných termínů vyberte typ workshopu.
Pro každého účastníka je potřeba vyplnit přihlášku zvlášť.
Pokud se vám ve formuláři nezobrazuje nějaký workshop, znamená to, že nové termíny teprve připravujeme.