Image Alt

Workshopy

KÁVOVÉ WORKSHOPY

Jo, máme krásnou malou pražírnu, kde pro vás pražíme výběrovou kávu. Ta pochází z různých koutů světa a chutná vždy ojediněle. O tyto chutě a pocity bychom se s vámi chtěli podělit. Pokud vás káva přitahuje a chtěli byste se o ní dozvědět spoustu důležitých informací, tak máte jedinečnou možnost zúčastnit se některého z našich kurzů, které probíhají právě v naší pražírně.

cupping

filtrovaná káva

latte art

espresso

CUPPING

Řízená degustace káv, na které poznáte konkrétní chutě, vůně i způsoby zpracování tohoto zázračného ovoce.Cupping je zábava na 30-40 minut a nepotřebujete k němu nic víc než trochu času, lásku ke kávě a chuť objevovat.

100 Kč | 30 – 40 min

ZÁKLADY PŘÍPRAVY FILTROVANÉ KÁVY

Filtrovaná káva je nejrozšířenější metodou přípravy kávy. Za 2 až 3 hodiny vás naučíme ji dobře a zdravě připravovat. Představíme vám naši oblíbenou metodu, kterou si sami vyzkoušíte a zároveň se dozvíte spoustu důležitých a užitečných informací o kávě jako takové. Ukážeme vám, že ke skvělému šálku kávy nepotřebujete drahý kávovar.

 1350 Kč | 2,5 hod

LATTE ART WORKSHOP

Kreslit obrázky do kafe je sexy! Nicméně to chce spoustu tréninku a know-how, které samouk získává hodně pomalu. Naučíme vás šlehat sametovou mikropěnu a kreslit nejen srdíčka, ale možná i labutě!

2500 Kč | 3 hod

ZÁKLADY PŘÍPRAVY ESPRESSA

Máte doma kávovar, ale nedaří se vám z něj dostat to pravé? Chcete si doma zařídit malou kavárnu a nevíte si rady? Naučíme vás správně připravovat espresso a cappuccino a rádi poradíme s výběrem vhodného vybavení.

2000 Kč | 3 hod

SENZORICKÝ WORKSHOP

Pojďte si vyzkoušet jak máte vytrénované chutě. Víte jak voní ovoce, když ho nevidíte. Zvládnete rozeznat para ořech a burák se zavázanýma očima? Chceme vám ukázat jaké chutě můžete objevit v šálku kávy aniž byste museli mít před očima konkrétní surovinu. Naučíme vás také rozpoznat intenzitu sladkosti, kyselosti a slanosti.
Tento kurz jede Michaela Paseleková. Uznávaná barista, lektorka a porotkyně českých baristických soutěží.

3000 Kč | 4 hod

ÚVOD DO SVĚTA VÝBĚROVÉ KÁVY

Chcete se dozvědět více o kávě, kterou máte tak rádi? Zajímá vás rozdíl mezi komoditní kávou a tou výběrovou? Jak a kde se káva zpracovává, jak složité je její pěstování a proč některé pražírny platí za kávu více než jiné..? To vše se dozvíte na zhruba 2 hodinové přednášce, kde samozřejmě ochutnáte i spoustu čerstvého kafe, připraveného různými způsoby.

150 Kč | cca 2 hod

CUPPING

Řízená degustace káv, na které poznáte konkrétní chutě, vůně i způsoby zpracování tohoto zázračného ovoce. Cupping je zábava na 30-40 minut a nepotřebujete k němu nic víc než trochu času, lásku ke kávě a chuť objevovat.

100 Kč | 30 – 40 min

ZÁKLADY PŘÍPRAVY FILTROVANÉ KÁVY

Filtrovaná káva je nejrozšířenější metodou přípravy kávy. Za 2 až 3 hodiny vás naučíme ji dobře a zdravě připravovat. Představíme vám naši oblíbenou metodu, kterou si sami vyzkoušíte a zároveň se dozvíte spoustu důležitých a užitečných informací o kávě jako takové. Ukážeme vám, že ke skvělému šálku kávy nepotřebujete drahý kávovar.

 1350 Kč | 2,5 hod

LATTE ART WORKSHOP

Kreslit obrázky do kafe je sexy! Nicméně to chce spoustu tréninku a know-how, které samouk získává hodně pomalu. Naučíme vás šlehat sametovou mikropěnu a kreslit nejen srdíčka, ale možná i labutě!

2500 Kč | 3 hod

ZÁKLADY PŘÍPRAVY ESPRESSA

Máte doma kávovar, ale nedaří se vám z něj dostat to pravé? Chcete si doma zařídit malou kavárnu a nevíte si rady? Naučíme vás správně připravovat espresso a cappuccino a rádi poradíme s výběrem vhodného vybavení.

2000 Kč | 3 hod

SENZORICKÝ WORKSHOP

Pojďte si vyzkoušet jak máte vytrénované chutě. Víte jak voní ovoce, když ho nevidíte. Zvládnete rozeznat para ořech a burák se zavázanýma očima? Chceme vám ukázat jaké chutě můžete objevit v šálku kávy aniž byste museli mít před očima konkrétní surovinu. Naučíme vás také rozpoznat intenzitu sladkosti, kyselosti a slanosti.
Tento kurz jede Michaela Paseleková. Uznávaná barista, lektorka a porotkyně českých baristických soutěží.

3000 Kč | 4 hod

ÚVOD DO SVĚTA VÝBĚROVÉ KÁVY

Chcete se dozvědět více o kávě, kterou máte tak rádi? Zajímá vás rozdíl mezi komoditní kávou a tou výběrovou? Jak a kde se káva zpracovává, jak složité je její pěstování a proč některé pražírny platí za kávu více než jiné..? To vše se dozvíte na zhruba 2 hodinové přednášce, kde samozřejmě ochutnáte i spoustu čerstvého kafe, připraveného různými způsoby.

150 Kč | cca 2 hod

CUPPING

Řízená degustace káv, na které poznáte konkrétní chutě, vůně i způsoby zpracování tohoto zázračného ovoce. Cupping je zábava na 30-40 minut a nepotřebujete k němu nic víc než trochu času, lásku ke kávě a chuť objevovat.

100 Kč | 30 – 40 min

ZÁKLADY PŘÍPRAVY FILTROVANÉ KÁVY

Filtrovaná káva je nejrozšířenější metodou přípravy kávy. Za 2 až 3 hodiny vás naučíme ji dobře a zdravě připravovat. Představíme vám naši oblíbenou metodu, kterou si sami vyzkoušíte a zároveň se dozvíte spoustu důležitých a užitečných informací o kávě jako takové. Ukážeme vám, že ke skvělému šálku kávy nepotřebujete drahý kávovar.

 1350 Kč | 2,5 hod

LATTE ART WORKSHOP

Kreslit obrázky do kafe je sexy! Nicméně to chce spoustu tréninku a know-how, které samouk získává hodně pomalu. Naučíme vás šlehat sametovou mikropěnu a kreslit nejen srdíčka, ale možná i labutě!

2500 Kč | 3 hod

ZÁKLADY PŘÍPRAVY ESPRESSA

Máte doma kávovar, ale nedaří se vám z něj dostat to pravé? Chcete si doma zařídit malou kavárnu a nevíte si rady? Naučíme vás správně připravovat espresso a cappuccino a rádi poradíme s výběrem vhodného vybavení.

2000 Kč | 3 hod

SENZORICKÝ WORKSHOP

Pojďte si vyzkoušet jak máte vytrénované chutě. Víte jak voní ovoce, když ho nevidíte. Zvládnete rozeznat para ořech a burák se zavázanýma očima? Chceme vám ukázat jaké chutě můžete objevit v šálku kávy aniž byste museli mít před očima konkrétní surovinu. Naučíme vás také rozpoznat intenzitu sladkosti, kyselosti a slanosti.
Tento kurz jede Michaela Paseleková. Uznávaná barista, lektorka a porotkyně českých baristických soutěží.

3000 Kč | 4 hod

ÚVOD DO SVĚTA VÝBĚROVÉ KÁVY

Chcete se dozvědět více o kávě, kterou máte tak rádi? Zajímá vás rozdíl mezi komoditní kávou a tou výběrovou? Jak a kde se káva zpracovává, jak složité je její pěstování a proč některé pražírny platí za kávu více než jiné..? To vše se dozvíte na zhruba 2 hodinové přednášce, kde samozřejmě ochutnáte i spoustu čerstvého kafe, připraveného různými způsoby.

150 Kč | cca 2 hod

Registrace na workshop

Pro zobrazení volných termínů vyberte typ workshopu.
Pro každého účastníka je potřeba vyplnit přihlášku zvlášť.